Endret: 28 apr 2021     Opprettet: 13 jun 2020

SLORA og Sloreåsen brl. har modernisert seg

De som har bodd her lenge husker SLORA - blekka med informasjon vi fikk vi i postkassa før internett ble en viktig arena i samfunnet. Tiden utvikler seg, og vi med den. Nå vil all informasjon fra styret primært publiseres her på nettsiden vår.

Viktige og store ting, som oppussing eller ekstraordinære prosjekter, vil dere fremdeles få informasjon om på papir i postkassene deres.Vi vil også sende ut SMS om dette.

Påminnelsene som ofte stod i Slora, som " husk å slå av vannkrana før frosten slår inn", "Oslo kommune henter juletrær", "ikke mat fuglene (pga rotter)" osv. publiseres på forsiden (HJEM) på denne nettsiden (www.sloreasen.no).

På forsiden (HJEM) vil det alltid ligge tidsaktuelle siste-nytt oppslag. Disse oppslagene vil tas bort herfra når saken er blitt "gammelt nytt" eller irrelevant. Ellers tenker vi at all info dere vil trenge, skal ligge på nettsiden under menyen "PRAKTISK INFORMASJON".

I menyen til PRAKTISK INFORMASJON finner du fast informasjon som alltid er tilgjengelig -og den ligger der konstant, uavhengig av at de tidsaktuelle sakene på forsiden endrer seg. Derfor: Har du lest et siste-nytt oppslag på forsiden (HJEM) som plutselig er borte, søk opp saken i søkefeltet eller let etter den under menyen PRAKTISK INFORMASJON eller MENY-ikonet øverst til venstre.

Rullegardin-menyen under PRAKTISK INFORMASJON som du også finner ved å trykke på MENY-ikonet øverst til venstre, er langt på vei identisk med arbeidsfordelingen i styret. 

Fordelen med internett/nettside er at vi raskt kan oppdatere infoen, og at der er plass til større og mer omfattende informasjon. Vi oppfordrer deg som beboer til å abonnere på nyhetsbrev fra nettsiden vår, da vil du få en mail hver gang vi publiserer en nyhet. 

Det gjør du på forsiden http://sloreasen.no/ ved å skrive inn din mailadresse i en rubrikk som ser ut som dette bildet. (Bildet under av rubrikken er ikke klikkbart, du må gå til forsiden for å finne den klikkbare rubrikken).

Status pr april 2021: Feilmelding. Linken er deaktivert av OBOS. Dette pga overgang til Vibbo. Vi går over til Vibbo mai/juni 2021. Da blir denne nettsiden lagt ned. 

Dersom du er interessert i hvilke saker som opp gjennom tidene har vært publisert på vår nettside, kan du ta en titt på historikken under i ARKIV.

9.12.2020: NB! DETTE NYHETSVARSELET FUNGERER IKKE LENGER. Vi har fått beskjed av OBOS at denne hjemmesideløsningen utfases. Styret laster alt inn på ny hjemmesideløsning så snart vi har mulighet for det. Dere beboere vil ikke merke noe praktisk til dette, annet enn at utseendet på nettsiden blir litt annerledes og det igjen blir mulig å registrere seg for nyhetsvarsel.