Endret: 12 jun 2021     Opprettet: 13 jun 2020

SNART STARTER VI MED VIBBO

Fra og med 1. august blir det ikke publisert noe nytt på denne nettsiden. Da vil all informasjonsflyt gå gjennom Vibbo. Styret tror dette blir veldig bra, da Vibbo nesten er som Facebook og vi kan kommunisere direkte med andelseierne. Via Vibbo kan styret lett sende mail og SMS. Andelseierne kan også sende styremedlemmer private meldinger, som på Facebook, og oversikten over hvem som har ansvar for hva, er lett å finne. Andelsiere oppfordres til å laste ned appen - da har dere styret lett tilgjengelig. Alle vil få god informasjon om Vibbo før Vibbo tas i bruk. Beboere som ikke føler seg trygge teknisk, kan få hjelp av styret til å laste ned appen. Den er veldig enkel i bruk. Dette til orientering. Mer informasjon kommer i postkassene deres i løpet av sommeren.

Viktige og store ting, som oppussing eller ekstraordinære prosjekter, vil dere fremdeles få informasjon om på papir i postkassene deres.

Påminnelsene som ofte stod i Slora, som " husk å slå av vannkrana før frosten slår inn", "Oslo kommune henter juletrær", "ikke mat fuglene (pga rotter)" osv. publiseres på forsiden (HJEM) på denne nettsiden (www.sloreasen.no).

På forsiden (HJEM) vil det alltid ligge tidsaktuelle siste-nytt oppslag. Disse oppslagene vil tas bort herfra når saken er blitt "gammelt nytt" eller irrelevant. Ellers tenker vi at all info dere vil trenge, skal ligge på nettsiden under menyen "PRAKTISK INFORMASJON".

I menyen til PRAKTISK INFORMASJON finner du fast informasjon som alltid er tilgjengelig -og den ligger der konstant, uavhengig av at de tidsaktuelle sakene på forsiden endrer seg. Derfor: Har du lest et siste-nytt oppslag på forsiden (HJEM) som plutselig er borte, søk opp saken i søkefeltet eller let etter den under menyen PRAKTISK INFORMASJON eller MENY-ikonet øverst til venstre.

Rullegardin-menyen under PRAKTISK INFORMASJON som du også finner ved å trykke på MENY-ikonet øverst til venstre, er langt på vei identisk med arbeidsfordelingen i styret. 

Fordelen med internett/nettside er at vi raskt kan oppdatere infoen, og at der er plass til større og mer omfattende informasjon. Vi oppfordrer deg som beboer til å abonnere på nyhetsbrev fra nettsiden vår, da vil du få en mail hver gang vi publiserer en nyhet. 

Det gjør du på forsiden http://sloreasen.no/ ved å skrive inn din mailadresse i en rubrikk som ser ut som dette bildet. (Bildet under av rubrikken er ikke klikkbart, du må gå til forsiden for å finne den klikkbare rubrikken).

Status pr april 2021: Feilmelding. Linken er deaktivert av OBOS. Dette pga overgang til Vibbo. Vi går over til Vibbo juli/august 2021. Denne siden blir inaktiv fra 1. oktober.  

Dersom du er interessert i hvilke saker som opp gjennom tidene har vært publisert på vår nettside, kan du ta en titt på historikken under i ARKIV.