5 jun 2020

KONTEINER

Borettslaget bestiller fra tid til annen konteinere som alle beboere kan benytte seg av. Disse blir satt ut ved nummer 16C og ved rundkjøringen. Tider blir postet som nyhet på nettsiden, men er som regel tredje torsdag annenhver måned. Elektrisk avfall og farlig avfall er eksempler på ting som ikke skal oppi konteineren.

Borettslaget har avtalte med RagnSells. Du kan lese på nettsiden til Ragnsells om hva som ikke skal kastes i konteineren her: https://www.ragnsells.no/globalassets/norge/dokumenter/borettslag/hva-skal-ikke-i-container-for-blandet-avfall-2020.pdf

 

Det står også et klistremerke på siden av konteineren om hva som kan og ikke kan kastes i den, som du kan lese før du kaster tingene oppi. I tillegg henger det et laminert oppslag ved hver søppelstasjon i borettslaget.

 

Vi ber deg som beboer om å ikke kaste avfall som ikke skal i konteineren, i konteineren. Det resulterer nemlig i avviksgebyr. Skal vi kunne videreføre tjenesten med konteinere til oss beboere i borettslaget, uten at det koster oss skjorta, er vi avhengig av en felles dugnad som innebærer at alle følger avfallsreglene.

 

Link til forsiden hvor dato for konteinere publiseres: www.sloreasen.no