10 des 2019

Viktig informasjon: Protokoll, prisøkning, kobbernett og prosjektstatus

Protokoll fra ekstraordinær generalforsamling, husleieøkning, prisjustering fra Telenor, avvikling av kobbernettet og status for prosjekt vindu og dører.

Protokoll ekstraordinær generalforsamling

Her finner du protokollen fra den ekstraordinære generalforsamlingen, som ble avholdt 21. november.

 

Budsjett 2020: Husleieøkning

Styret har besluttet å øke husleien med 10 prosent med virkning fra 1. februar 2020. På denne måten holder vi nesten tritt med den generelle prisøkningen, lånekostnadene i forbindelse med vindu- og dørprosjektet og andre kostnader som påløper. Vi prøver samtidig å spare borettslaget for kostnader knyttet til ulike avtaler.

Merk at det ikke er de totale felleskostnadene som øker med 10 prosent, men husleien. Vi bad OBOS hente ut eksempler, som viser hvordan økningen vil slå ut. Dette bør gi deg et bilde av hva det vil bety for deg:

Leilighet Kvm Ny husleie (kr) Endring per måned (kr)
0146 114 3042 +277
0147 63 1808 +164
0268 64 1579 +144
0112 (rekkehus) 113 3476 +316

 

Telenor justerer prisen for 2020

Telenor-abonnementet koster det samme uavhengig av størrelsen på boligen din og skal være en egen post på regningen. De melder at de setter opp prisen på TV-abonnementet med 20 kroner per måned fra 1. mars 2020.

 

Kobbernettet avvikles

Multinett melder at de skal avvikle kobbernettet på Holmlia fra 1. juli 2020. Dette er spesielt viktig å merke seg for de som har trygghetsalarm. Sjekk om den er tilkoblet fastlinje eller mobil løsning. Alle som har trygghetsalarm via fastlinje kan få mobil løsning ved å melde fra til sin leverandør.

Se hele infoskrivet fra Multinett her.

 

Prosjekt vinduer og dører

Styret har løpende dialog med OBOS prosjekt om bytte av dører og vinduer. Vi satt i gang bestillingen av løsninger i tråd med vedtakene fra den ekstraordinære generalforsamlingen og håndterer ulike problemstillinger fortløpende. Vi venter på oppdatert tidsplan, som vi kommer til å legge ut så snart vi får den.

Tips naboen om å registrere seg for å motta nyhetsvarsel her på hjemmesiden, eller gjør det selv om du ikke allerede abonnerer. Da får du melding når det sendes ut viktig informasjon.

Du kan melde deg på her i linken, ved å legge inn e-postadressen her i boksen som heter «Nyhetsvarsel».

 

 

Foto: MaxPixel.net / https://www.maxpixels.net/Terminal-Board-Mobile-Phone-Computer-Keyboard-Mouse-3204251